Wysłany: |22 Lut 2010|, o 12:41 W tym Miescie ............
Szanowni Panstwo .Kędzierzyn-koźle w tym miescie istnieje firma prywatna ktora zbiera
zamowienia z calej Polski i ich nie realizuje.Nie odpowiada na poczte emailowa , ani telefony
czy te zachowanie jest prawidlowe ,prosze o opinie .Branza w jakiej dziala to elektronika ma swoja strone internetowa, ul Mieszka I Mam nadzieje ze czyta te forum i odpowie w jakis sposob ........................... na to licze.
Wysłany: |22 Lut 2010|, o 18:38
Dokładnie zgłosić sprawę na policję oczywiście jeśli ma się dowody na dane wyłudzenie. Sądzę, że wizyta jednego czy dwóch mundurowych powinna pomóc w realizacji zamówienia. Bądź samemu odwiedzić siedzibę firmy.
Zaproszone osoby: 14 Pomogła: 3 razy Wiek: 37 Posty: 1125 Skąd: jeszcze z miasta
Wysłany: |23 Lut 2010|, o 19:56
krzysztof484 napisał/a:
firma prywatna ktora zbiera
zamowienia z calej Polski i ich nie realizuje
równie dobrze mogłaby to byc firma z Pcimia Dolnego, w takim wypadku nie szuka sie pomocy na forum tylko informuje odpowiednie organa ścigania, jeżeli wyegzekwowanie należności i towaru innymi drogami zawiodło.
Firmę znam - jeżeli kolega z Wrocławia ma problem to raczej ma pecha że nie może czegoś załatwić i mogę pomóc w rozwiązaniu problemu jak coś to na gg 7654909 mogę pomóc...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum